Menu
Categorieƫn

Keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan is Raaijmakers uw partner. 
Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor een slim en doordacht ontwerp. 

En mag u rekenen op een uitstekende service, inspirerend advies en een scherpe prijs.
En uiteraard met een eerlijk verhaal. Vertrouwen daar draait het om bij Raaijmakers.

Samen zorgen voor een mooi resultaat.
Voor uw ideale keuken komt u naar Raaijmakers in Mariahout.

Wij adviseren u een afspraak te maken voor een ontwerp zodat we alle tijd en aandacht voor u hebben.

Maatkasten

Bijzonder in ons aanbod zijn onze maatkasten.

Denk bijvoorbeeld aan een TV-meubel, boekenkast, inloopkast, schuifkast....voor iedere opbergvraag hebben wij een maatkast.
Wij maken ze van een uitstekende kwaliteit, volledig op maat en in diverse materialen van plaatmateriaal, massief hout tot hoogwaardig gespoten maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Wij zijn met name gespecialiseerd in garderobekasten maar ontwerpen bijvoorbeeld ook badkamermeubelen. Bezoek in onze showroom de complete kastenstudio. Daar kunnen we alle mogelijkheden laten zien zodat u uw eigen kast kunt samenstellen.

Kijk bij projecten voor een eerste indruk.

Deuren

Waar de buitendeur het visitekaartje is voor elke woning, zijn de binnendeuren de basis van elk interieur. Bent u op zoek naar een betaalbare kwaliteitsdeur? Kom dan naar Mariahout!

Als partner van gerenommeerde deurenfabrikanten zijn wij leverancier van betaalbare kwaliteitsdeuren. Wij ontwerpen geheel naar wens en leveren uitsluitend maatwerk.

En zit de deur van uw keuze er niet bij dan kunnen wij in onze werkplaats uw eigen ontwerp uitvoeren.
Ook voor passend beslag kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment.

Kijk bij onze projecten voor inspiratie!

Kozijnen

Onze basis van het bedrijf is ambachtelijk timmerwerk.

Dan kun je denken aan alle voorkomende werkzaamheden maar ook met name het maken van kozijnen en deuren.
Ambachtelijke hardhouten kozijnen en deuren op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Daar worden door onze eigen mensen de mooiste objecten gemaakt die later door hen vakkundig worden geplaatst. 

Als u gaat voor onderhoudsvriendelijk dan hebben wij voor u de oplossing: kunststof kozijnen en deuren. U zult verrast zijn over de mogelijkheden en de eigentijdse natuurlijke uitstraling van het product.

Rolluiken zijn verduisterend, inbraakwerend en bieden isolatie tegen warmte en kou. Wellicht is een screen de zonwering die u zoekt voor extra comfort. Voor beide kunnen we u een passend advies bieden.

Dakkappellen

Zou u van uw zolderruimte een slaap-, studie- of hobbykamer willen maken? Met een vergunningsvrije dakkapel of nokverhogende dakopbouw kunt u het vloeroppervlak volledig benutten. U zult versteld staan van de ruimte die hiermee gecreëerd wordt!

Bij Raaijmakers wordt traditioneel gebouwd waarbij u kunt kiezen voor een uitvoering in hout of onderhoudsvriendelijk kunststof. Wij kunnen u volledig ontzorgen en het stuc- en schilderwerk en de volledige afwerking van uw nieuwe woonruimte uitvoeren. Wij komen uiteraard bij u thuis om de mogelijkheden met u bespreken.

Kijk eens bij projecten voor inspiratie! 

Gerelateerde projecten

Horren

Voor een goede ventilatie en het buiten houden van insecten kunt u bij ons terecht voor Unilux horren. Unilux is de grootste Nederlandse producent van maatwerkhorren en levert de beste kwaliteit en kan snel leveren. Voor iedere deur of raamkozijn bieden wij u graag de beste oplossing. Uiteraard meten we deze bij u thuis op en kunnen ook de montage verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om zelf in te meten en monteren. Klikt u dan op de Unilux-button op deze pagina en profiteer van 15% online korting.

Vloeren

Vloeren zijn sfeermakers. Het uitkiezen van de juiste vloer is dan ook van enorm belang voor die uitstraling die u wil zien in uw interieur. Bij Raaijmakers begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we een ruim assortiment gekoppeld aan een goed advies zodat u weet waar u voor kiest.

Het helemaal zeker weten is wat u eigenlijk wil als u een vloer uitkiest. Daar doen wij onze uiterste best voor om dat te begrijpen. Uiteraard kunnen we ook de plaatsing van de vloer verzorgen.